Mechanische rei en Vloerenrobot

Als er goed gevloerd moet worden

In 2010 maakte de afbouwsector met de Inspectie SZW ( die toen nog gewoon Arbeidsinspectie heette ) afspraken over de arbeidsomstandigheden bij de traditionele cementdekvloeren.

Dit naar aanleiding van een onderzoek. Er werd geconcludeerd dat vloerenleggers te vaak op hun knieën zitten en gebogen werken. De afbouwbranche moest aan de slag, zodat de arbeidsomstandigheden in januari 2015 voldoende verbeterd zouden zijn. Bij het zoeken naar andere werkmethoden zijn er 3 ideeën uitgetest een van deze  3 ideeën is de Mechanische rei.

Dit proces hebben wij van dag 1 gevolgd en heeft geleid tot de aanschaf van de Mechanische rei na enige weken levertijd is in week 36  (2013) de mechanische rei in gebruik genomen. In combinatie met de volautomatische mortelmachine  en de Mechanische rei voldoen wij aan de nieuwe eisen  arbeidsomstandigheden die van kracht zullen gaan op 1 januari 2015.

In juni 2015 is ons vloerenteam uitgebreid met een vloerenrobot.

Afspraak maken

Interesse in één van onze diensten. Of gewoon een keer komen praten? Maak dan vrijblijvend een afspraak Afspraak maken of bel 010-5120415 / 06-29596950